Nul op de meter

Bij een nul op de meter woning zijn de in- en uitgaande gebouwgebonden energiestromen (zoals o.a. warm tapwater gebruik, verwarming, koeling, ventilatie, verlichting en gebruik van huishoudelijk apparatuur) op jaarbasis nul. Kortom, je hebt een woning dat net zoveel (of meer) energie opwekt, als dat het nodig heeft voor het hele huis en het huishouden. Heeft u al een bestaande woning en wilt u een woning met nul op de meter dan heeft u de mogelijkheid om uw woning te ‘upgraden’ met voorzieningen die energiebesparend zijn en die eigen energie kunnen opwekken, waaronder zonnepanelen, waterpompen en een optimaal isolatiepakket.

 

Realisatie

Bij de realisatie van nul op de meter woningen kijkt All-BouwAdvies niet alleen naar innovatieve technieken die kunnen worden toegepast, maar ook naar zaken waar de bewoner belang aan hecht:

– Gezondheid

– Prijs

– Bedieningsgemak

– Comfort

– Uitstraling

Een gezond binnenmilieu en integrale duurzaamheid zijn belangrijke aandachtspunten waar All-In BouwAdvies op focust. Energieneutraal bouwen komt hier uit voort. Het gaat bij ons om het totaalplaatje; het geheel moet kloppen. Daarnaast is kwaliteit van de uitvoering bepalend voor het eindresultaat. Bij het ontwerp, bouw en oplevering, wordt de kwaliteit gemeten en bij ingebruikname wordt de energieprestatie gemonitord.

 

Voorzieningen

De voorzieningen die worden toegepast, zorgen ervoor dat uw woning een betere geluidskwaliteit heeft, de warmtebeleving optimaal is en het huis kierdicht en tochtvrij blijft. Hierdoor zullen ook de energielasten fors lager liggen. Door bijvoorbeeld drievoudig glas te gebruiken met bijpassende kozijnen, waarbij de U-waarde (het warmteverlies, oftewel de thermische transmissie van glas) lager ligt dan bij enkel of dubbelglas, zal de warmtebeleving een stuk beter zijn.

Voor verwarmen is de warmtepomp favoriet. De warmtepomp haalt warmte uit de bodem, het grondwater of uit de lucht. De waterpomp gebruikt stroom, maar daarentegen heb je geen of minder CO2-uitstoot en als je zonnepanelen hebt die evenveel energie opleveren als dat de pomp gebruikt, heb je dus: Nul op de meter. Voor duurzaam en passief bouwen bent u bij All-In BouwAdvies aan het juiste adres.

 

Bent u benieuwd naar wat All-In BouwAdvies voor u kan betekenen als het gaat om een update van uw huis tot een nul op de meter woning of een nieuwe woning die aan deze eisen voldoet, neem dan direct contact op met onze experts voor een advies op maat of een offerte.

Neem contact op

Voor meer informatie, een offerte of deskundig advies.

Contactgegevens

All-In BouwAdvies
De Boomgaard 9-5
1243 HV  ’s Graveland
Tel: 035-6422708
info@aibouwadvies.nl

 

 

Wij zijn landelijk actief.

Onze partners