• ✓ Expert in duurzaam bouwen
  • ✓ Ideale verbindende schakel
  • ✓ Duurzaamheid voorop

Zou u graag bijna energie neutraal willen verbouwen? Dat is een goede investering, want er gaat namelijk iets veranderen op het gebied van de wetgeving voor energieprestatie nieuwbouw. Deze gaat per 1 januari 2020 in en heet b.e.n.g. of wel Bijna EnergieNeutraal Gebouw. De wetgeving houdt in dat iedere nieuwbouw een lage energieprestatiecoëfficiënt moet hebben.

Wilt u bijna energie neutraal verbouwen? Wij weten hoe!

Bij All-In BouwAdvies zijn wij experts op het gebied van (bijna) energieneutraal bouwen. Deze term is een overkoepelende naam voor vele technieken die ervoor zorgen dat een gebouw uiteindelijk even veel energie opbrengt als dat het verbruikt. Er zitten hogere investeringskosten aan verbonden, al zijn die weer terug te verdienen door bij voorbeeld een subsidie op zonnepanelen. Wekt u té veel stroom op? Dan kunt u dat doorverkopen aan het net. Tevens wordt (bijna) energie neutraal verbouwen gesubsidieerd door de overheid. Dat betekent dat u daar een mooi en milieuvriendelijk huis aan overhoudt.

Maak snel een afspraak en concretiseer uw bouwplannen

Wilt u ook bijna energie neutraal verbouwen en bijvoorbeeld een aanbouw aan uw huis maken? Lees hier meer over duurzaamheid en energiezuinig bouwen. Maak van een idee een concreet plan door met onze experts rond de tafel te gaan zitten. Bel naar 035-6422708 voor een afspraak.

Neem contact op

Contactgegevens

All-In BouwAdvies
De Boomgaard 9-5
1243 HV  's Graveland
Tel: 035-6422708
info@aibouwadvies.nl

Wij zijn landelijk actief

Onze partners